Historische muurkas

Na jaren van voorbereiding gaat eindelijk een droom in vervulling: we gaan (bijna) beginnen aan de bouw van een historische muurkas op de tuin. De vergunning is rond, fondsen worden geworven en de planning is gemaakt. 
Lees meer in de nieuwsbrieven of print de kleurplaat uit! Op facebook lees je de komende tijd meer over de voortgang van het project: https://www.facebook.com/TuinderijDeVolleGrond/


nieuwsbrief 2 september 2019
nieuwsbrief 3 november 2019
nieuwsbrief 4 oktober 2020

  

2 april start jubileumjaar TVG 10 jaar  alle tuinmedewerkers  
6 mei eerste groentepakketten    
26 september Pompoenoogstfeest voor Pergola deelnemers 14.00-17.00
23 december laatste groentepakketten    

 Vanwege corona zijn alle geplande jubileum activiteiten i.v.m. ons 10-jarig bestaan afgelast.

 

Ademcoaching

Sinds vier jaar biedt Hollandse Indianen individuele ademcoaching en ademworkshops aan op onze tuin.

Ademcoaching is een effectieve methode om ballast kwijt te raken en zo lichter te kunnen leven. Heb je last van hyperventilatie, stress, vermoeidheid, slecht slapen, vastzittende patronen en overtuigingen? Ademcoach Marieke Koesveld faciliteert doeltreffende ademtechnieken voor persoonlijke groei en gezondheid.
In de wekelijkse ademworkshops leer je hoe je je, via je adem, in enkele minuten totaal ontspannen kunt voelen. Of energiek.
Als het weer het toelaat, maakt Marieke bij haar coaching en workshops zoveel mogelijk gebruik van onze prachtige, rustgevende en inspirerende moestuin. 

Wil je weten wat ademcoaching voor jou kan betekenen? Kijk op: www.hollandseindianen.nl.

 

Activiteiten

Omdat we onze prachtige plek graag met anderen delen, bieden we de mogelijkheid voor kleinschalige activiteiten zoals rondleidingen, kookworkshops, schildercursussen, trouwfoto's maken, meditatie in de buitenlucht of educatieve projecten voor kinderen. Uiteraard moeten deze activiteiten passen bij de plek. De catering kan deels of geheel verzorgd worden door Maria's biologische Eetwinkel en Catering. Kijk hier voor het overheerlijke assortiment. Heb je een wens of idee? Neem gerust contact met ons op.

Koningslaan 5A
3981HD Bunnik
Tel. 06-29243568
info@tuinderijdevollegrond.nl

Volg ons:   fb     

NL-BIO-01 023942  EU Organic Logo Colour rgb