pompoen oogst

Graag delen wij deze mooie plek met anderen. Op de tuin werken we dagelijks met vrijwilligers, die dit werk naast hun baan of zorgtaken doen en met deelnemers die in een leer-werktraject begeleid worden.
Van vrijwilligers vragen wij dat ze minimaal één vaste dag per week beschikbaar zijn en zich langere tijd aan ons bedrijf willen verbinden, minimaal één groeiseizoen.

Daarnaast is het mogelijk om in de zomermaanden op woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur vrijblijvend mee te werken op de tuin. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden en kunt gewoon langskomen.

Het werk is afwisselend en verschilt per seizoen: planten, zaaien, oogsten, wieden, schoffelen, snoeien, mest en compost uitrijden. Daarnaast zijn er altijd onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en moeten de kippen en katten gevoerd worden.

Houd je ervan om buiten te zijn en met je handen in de aarde te werken, ben je een aanpakker en minimaal één vaste dag per week beschikbaar? Dan hebben wij een prachtige werkplek en een gezellige groep collega's voor je. Bel of mail ons voor een kennismaking.

Ook gemotiveerde stagiaires zijn van harte welkom. 

 

Oogst reminder

 

Koningslaan 5A
3981HD Bunnik

info@tuinderijdevollegrond.nl

Volg ons:   fb     

NL-BIO-01 023942  EU Organic Logo Colour rgb