Mieke Baldé en Gertjan Ankersmit

Mieke Baldé (1970), getrouwd en moeder van een dochter en een zoon: "Van 1998 tot 2000 heb ik de parttime opleiding biologisch-dynamische landbouw gevolgd en op diverse bedrijven stage gelopen en gewerkt, onder andere als werkbegeleider op een zorgboerderij. Sinds 2010 mag ik de prachtige moestuin van Nieuw Amelisweerd beheren, wat ik met veel liefde en plezier doe. 
Het verbouwen van voedsel vind ik een van de mooiste en belangrijkste dingen die er zijn. Het is bijzonder inspirerend om te zien hoe er elke keer weer een prachtig eetbaar gewas tevoorschijn komt uit dat piepkleine zaadje dat je in de grond gestopt hebt. Groente telen in samenwerking met de natuur inspireert mij en geeft me zeer veel voldoening".

 

GertJan Ankersmit (1960) is verantwoordelijk voor de zorg. "Na mijn opleidingen economie en marketing heb ik 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Mijn tweede werkleven werkte ik in de zorg. Na de Master opleiding Orthopedagogiek en 8 jaar werken in de jeugdhulpverlening ben ik voor mezelf begonnen als coach en trainer. Waarom ik dit werk doe? Ik vind dat elk mens recht heeft op een eigen plek in deze maatschappij. Soms gaat dat niet vanzelf, daar wil ik in ondersteunen".

  

 

 

Wie wij zijn

Tuinderij De Volle Grond wordt gerund door twee ondernemers: Gertjan Ankersmit en Mieke Baldé. Mieke is de tuinder, Gertjan is verantwoordelijk voor de zorg.
Sinds december 2015 werkt Marieke Koesveld mee als werkbegeleider in de zorg. Samen met een gemengde groep van vrijwilligers en mensen die bij ons in een leer-werktraject zitten, beheren wij de historische moestuin van Nieuw Amelisweerd.

Koningslaan 5A
3981HD Bunnik
Tel. 06-29243568
info@tuinderijdevollegrond.nl

Volg ons:   fb     

NL-BIO-01 023942  EU Organic Logo Colour rgb