Wij bieden werk-leertrajecten en dagbesteding voor mensen met een zorgvraag. Ons uitgangspunt is zinvol werk dat betekenis heeft voor de werknemer en past bij zijn of haar interesses en vaardigheden. Wij werken bewust met kleine groepen om de persoonlijke begeleiding te optimaliseren in een rustige omgeving.

Wij vinden dat

  • iedereen kan leren
  • iedereen kan werken
  • iedereen die dit (tijdelijk) niet zelfstandig kan recht heeft op ondersteuning
  • ieder mens recht heeft op zijn eigenheid

Wat bieden wij?

In de zomer is er in en om de overzichtelijk ingerichte tuin een overvloed aan gevarieerde en arbeidsmatige activiteiten, op elke niveau van het productieproces. Je helpt met het verbouwen van biologische groenten; van voorbereiding, oogst, verwerking tot het vullen van de groentetassen.
In de winter richten wij ons op klussen zoals de renovatie/onderhoud van de schuur of kippenstal en het onderhoud van meubels.

Hoe werken wij?

Aangekomen op de tuin is er tijd voor een kopje koffie of thee, dan volgt de werkbespreking. Volgens een vaste dagindeling maken wij duidelijke afspraken wie wat gaat doen.  Iedere werknemer werkt aan eigen doelen. Er is ruimte om samen te werken met andere werknemers of vrijwilligers; wie dat (nog) niet kan, werkt meer alleen. Met een AWBZ indicatie of een indicatie van de gemeente kun je bij ons aan de slag.

Heb je interesse? mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom een keer langs.

hoe werken wij?

Aangekomen op de tuin is er tijd voor een kopje koffie of thee, dan volgt de werkbespreking. Volgens een vaste dagindeling maken wij duidelijke afspraken wie wat gaat doen. Iedere werknemer werkt aan eigen doelen. Er is ruimte om samen te werken met andere werknemers of vrijwilligers; wie dat (nog) niet kan, werkt meer alleen. Met een AWBZ indicatie kun je een full- of parttime werkplek inkopen. 

Koningslaan 5A
3981HD Bunnik

info@tuinderijdevollegrond.nl

Volg ons:   fb     

NL-BIO-01 023942  EU Organic Logo Colour rgb